Home » Proiecte » 2011 » Raliul Olteniei 2011

Raliul Olteniei 2011

In ultimul week-end al lunii august, cu ajutorul Autoteile, va asteptam la Craiova, pentru editia a doua a Raliului Olteniei (raliu tot-teren). Se poate participa cu masini, motociclete, sau quaduri, indiferent ca pilotii au licenta, sau nu, scopul principal fiind ca oamenii pasionati de rally-raid sa-si formeze/perfectioneze aptitudinile necesare unui astfel de traseu. Pentru curiozitatea voastra (si a noastra ), vom crono…metra timpul fiecaruia.
Regulamentul este simplu, ca de obicei:
1. Traseul este format 90% din drumuri agricole si forestiere si doar 10% din drumuri publice, asfaltate. Pe sectoarele de drum public vor fi respectate regulile obisnuite de circulatie.
2. Probele se vor desfasura in bucla, parcursa o singura data, cu plecarea si sosirea in Craiova. Lungimea totala a traseelor este de aproximativ 450 km.
3. Vehiculele participante trebuie sa corespunda circulatiei pe drumuri publice (inmatriculate permanent, sau provizoriu, I.T.P. si R.C.A. valabile) si sa fie echipate cu cauciucuri off-road.
4. Verificarile tehnice si administrative vor avea loc pe 26.VIII.2011, incepind cu ora 6 p.m., iar sedinta tehnica va fi la ora 9 p.m. La start, participantii vor pleca la diferenta de 2 minute unul de celalalt.
5. Pilotii trebuie sa aiba permis de conducere pentru vehiculul cu care participa, precum si viza de la policlinica sportiva.
6. Purtarea echipamentului de protectie este obligatorie, precum si o rezerva de apa (minim 1.5 l/om).
7. Data fiind lungimea probelor, va fi nevoie de realimetare in traseu. Pentru aceasta, fiecare participant (moto/quad) va aduce 3 bidoane cu benzina, pe care noi le vom transporta in punctele stabilite. Costul carburantului pentru parcurgerea probelor este suportat de fiecare participant.
8. Intrucit navigatia se va face pe roadbook, in masura posibilitatilor, este bine sa aveti trip-mastere, iar motocicletele si quadurile sa fie echipate si cu derulatoare de roadbook.
9. Pentru situatii speciale este binevenit un GPS.
10. Taxa de participare este de 60 euro/persoana, existind o reducere pentru grupuri de minim 3 participanti.

Ordinea de start pentru simbata 27 august, va fi stabilita in urma unei probe nocturne scurte (aproximativ 20-30 km), desfasurata vineri 26 august. In cazul in care vreun pilot moto/quad nu are derulator, neputind astfel sa participe la proba nocturna, simbata va lua startul ultimul.

Daca sinteti de acord cu cele ce am propus, va puteti inscrie folosind pagina de contact. Avem nevoie de urmatoarele date:
– nume, serie/nr. buletin, oras
– model moto, nr. inmatriculare
– are/nu are derulator si tripmaster
– nr. telefon
– copie a ordinului de plata pentru taxa de participare

Pentru cazare, va rugam sa luati legatura cu Ducu Pera (Hanul Doctorului) – 0723.619.618.